For bedrifter

Ta et ansvar for barna våre!

Dina-stiftelsen vil gjerne samarbeide med bedrifter som vil ta et ansvar for barna våre. Gjennom et samarbeid med Dina-stiftelsen gir dere barn som er rammet av tragedie, en trygg fremtid.

Dina-stiftelsen ønsker så nært og tett samarbeid som mulig med din bedrift, og det finnes flere måter å støtte arbeidet på. Når dere samarbeider med Dina, vil dere oppleve:

  • God informasjonsutveksling.
  • At prosjektetene vil fortsette i mange år fremover, og at på den måten vil dere ha hjulpet hundrevis av barn i fremtiden.
  • At dere setter fokus på en av verdens verste konflikter og som ikke får sin plass i media.
  • At dere er barnas eneste mulighet til å snu tragedie om til håp!

Dina-stiftelsen har to pågående prosjekter som behøver støtte fra næringslivet. Mer om dette kan du lese under.

Ta gjerne en uforpliktende samtale om et samarbeid med Dina-stiftelsen. Vi vil gjerne ha dialog med dere om hvordan vi kan gå til et best mulig samarbeid.

Kontakt oss →

Barnehjemsbygging på Zanzibar

Hvert år reiser turister fra hele verden for å besøke de flotte strendene på Zanzibar, og for å bo på de eksotiske hotellene. Men like utenfor hotellmurene leter de foreldreløse barna etter mat på søppelfyllingene.

Like ved det kjente turistområdet Stonetown, har vi fått en tomt der vi skal bygge et hjem for gatebarna og en yreksskole til fattige på øya.

Vi mangler sponsorer som kan være med å bygge senteret. Vi ber derfor om hjelp fra det norske næringslivet slik at disse barna kan få en trygg fremtid.


Se bilder og les mer om prosjektet →

Utvidelse av senteret i Bukavu – slik at enda flere jenter kan få hjelp, omsorg og en ny start

Dina-stiftelsen driver to mottakssentre for voldtatte jenter i Den demokratiske republikken Kongo. Bukavu-senteret i Øst-Kongo har nådd sin maksgrense, og vi ønsker å utvide senteret fra 70 til 120 jenter slik at enda flere kan få nødvendig hjelp, omsorg og en ny start.

Jentene som vil få hjelp er voldtatt en eller flere ganger. Mange har fått underlivene ødelagt etter at overgrepsmennene har stukket gjenstander som våpen og vedstykker inn i sine ofre.

Senteret er spesielt rettet mot jenter som har blitt gravide som følge av voldtekt – og som har opplevd å bli sosialt utstøtt. Enkelte av disse mødrene er så unge som 12 år. Utbyggingen vil koste cirka 1 million kroner. Vi trenger 500 000 kroner for å starte utbyggingen.

Les mer om prosjektet →
5,5 mill
innsamlede midler i 2017
79%
direkte til formålet
14%
i driftskostnader
5%
i lønnskostnader