Rune Edvardsen

Rune Edvardsen er født i Kvinesdal, 29. juli 1962, og er yngste barn til den kjente verdensevangelisten Aril Edvardsen. Gjennom hele hans barndom har han fått være med ute i den store verden, og sett nøden på nært hold.

Under en reise til Den demokratiske republikken Kongo i 2002 fikk Edvardsen lille Dina i armene sine. Hennes fortvilte mor fortalte hvordan hennes to år gamle datter var blitt voldtatt av to menn, og hvordan hun ikke hadde råd til å gi sin datter behandlingen hun trengte. Edvardsens umiddelbare reaksjon var å be venner om hjelp.

Kort tid etter ble det lille jentebarnet sendt til sykehus, og året etter stod et hjem for voldtatte jenter ferdig i byen Goma. Dette ble starten på Dina-stiftelsen.

Edvardsen er utdannet sveiser og arbeidet ved Tinnfoss Jernverk i ni år. Etter dette begynte han å jobbe for sin far i misjonsorganisasjonen Troens Bevis Verdens Evangelisering. Han har sittet som styreformann i misjonsstiftelsen frem til han offisielt overtok den daglige driften i 2007, etter sin far.

I dag fremstår han som bistandsarbeider, evangelist, dyktig sanger og musiker. Edvardsen leder den daglige driften av Dina-stiftelsen på frivillig grunnlag.

Grunnlegger og leder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
38357540
99207505

Rune Edvardsen grunnla Dina-stiftelsen i 2002 etter et møte med en 2 år gammel voldtatt jente.

Pressebilder →

Mer om Rune Edvardsen →

Kontaktskjema

Send en e-post. Alle felt merket med stjerne (*) må fylles ut.