Pressemeldinger

Rune Edvardsen

Dina-stiftelsen var en av ni finalister til Plan Norges Jentepris som ble tildelt på FNs Internasjonale Jentedag 11 oktober. Prisen gikk til Deeyah Khan som har gjort en fremragende innsats for jenters rettigheter som filmregissør og aktivist. Dina-stiftelsen leder satte stor pris på å være nominert for andre år på rad.

Forfatter Johan Christian Sandvand, forlagsjef i Hermon Forlag Svein Andersen og leder for Dina-stiftelsen Rune Edvardsen.

I en ny bok tar den kjente journalisten og mangeårige forfatteren Johan Christian Sandvand for seg dagens situasjon i DR Kongo. Han ser nærmere på årsakene til dagens tilstand i landet og Dina-stiftelsens bidrag til et bedre liv for voldtatte kvinner og barn.

Dina

Dina-stiftelsen er nominert til Plan Norges Jentepris, for sitt arbeid for voldtatte jenter i DR Kongo. Jenteprisen går til en person eller organisasjon som har gjort en spesiell innsats for å bedre situasjonen for jenter i Norge eller internasjonalt. Prisen deles ut hvert år på FNs internasjonale jentedag den 11. oktober.