DET KRIGSHERJEDE KONGO

VOLDTATTE JENTEBARN

Vår hjertesak er å gi omsorg og nødvendig hjelp til jentebarn som er utsatt for seksualisert vold i Øst-Kongo. Jentene som får hjelp er fra to år og oppover.

MER INFO
UGANDA
Hjemløse gutter i Uganda

GATEBARN I UGANDA

Dina-stiftelsen hjelper sårbare gatebarn ut av slummene i Uganda. På et krisesenter får hjemløse barn mat, klær, utdanning og husly.

MER INFO
UGANDA
Funksjonshemmet barn i Uganda

Funksjonshemmede barn

Dina-stiftelsen fremmer trivsel, kompetanse og integrering av funksjonshemmede barn i samfunnet i Uganda.

MER INFO
INDIA
Hjemløs jente som får hjelp i India

GATEBARN i INDIA

I Hyderabad i India støtter Dina-stiftelsen et storsenter som hjelper gatebarn ut av slummene, og gir dem mat, klær, utdanning og husly.

MER INFO
UTDANNING

SKOLEGANG TIL ALLE BARN

Skolegang  gir barn kunnskapene til å unngå fattigdom, holde seg friske og få håp for fremtiden. Spesielt viktig er det å gi utdanning til jenter og andre barn som blir holdt utenfor eller undertrykt.

MER INFO
IRAK
Irakisk flyktningleir

NØDHJELP TIL FLYKTNINGER

Dina-stiftelsen bidrar med nødhjelp til flyktninger som sitter fast i flyktningleirer i Nord-Irak. Flyktningene lever under svært dårlige forhold.

MER INFO
DEN DEMOKRATISKE REPUBLIKKEN KONGO
DR KONGO
Mennesker på flukt i Kongo

RETTIGHETER TIL PYGME-FOLKET

Pygmé-folket har lidd forferdelig under kriger og konflikter i Kongo. De er uten noe håp om å komme tilbake til regnskogene der de kom fra.

MER INFO
KRIGSHERJEDE LAND
Soldat i det krigsherjede Kongo

FREDSARBEID

Dina-fredsstiftelse bidrar til fred og forsoning i krigsherjede områder, og legger til rette for konfliktløsning mellom stridende grupper.

MER INFO

ZANZIBAR, TANZANIA

Livsviktige helsesjekker

Dina-stiftelsen redder liv ved å tilby grunnleggende og livsviktige helsesjekker til de fattigste på Zanzibar. Dinas mobile klinikk oppsøker landsbybefolkningen på øya, og gir gratis behandling til over 200 pasienter hver uke.

MER INFO