Project Description

FOR FORLOVEDE OG NYGIFTE

BRYLLUPSGAVE

Du kan gi et bidrag til Dina-stiftelsen i forbindelse med en bryllupsfeiring. En bryllupsgave gjør en stor forskjell for voldtatte jentebarn i Den demokratiske republikken Kongo.

Hvis dere planlegger en bryllupsfeiring der dere ønsker dere gaver til Dina-stiftelsen, er det fint om dere tar kontakt med oss slik at vi kan registrere det hos oss. I etterkant av feiringen vil vi sende et takkebrev med totalbeløpet som har kommet inn. Det er derfor viktig at vi har deres adresse.

Det er opp til dere hvordan dere arrangerer innsamlingen, enten dere samler inn under bryllupsfesten, eller om dere informerer om det allerede i invitasjonen.

Du kan bruke en eller flere av disse måtene til å samle inn gaver.

  • Ønsk dere pengegaver eller sett frem en bøsse på bryllupsfesten. I etterkant av festen kan beløpet overføres til Dina-stiftelsens konto 3000 37 22615. Gaven må merkes med brudeparets navn og hvilken anledning det gjaldt.

  • Gjester kan selv overføre en gave til Dina-stiftelsens konto 3000 37 22615. Gaven må merkes med brudeparets navn og giver(e) av gaven. Det kan være lurt at brudeparet informerer om dette allerede i invitasjonen.

  • Gjester kan overføre en gave til Dina-stiftelsens med Vipps. Gaven må merkes med brudeparets navn og giver(e) av gaven.

Fradrag for gavene gis til brudeparet

Det gis inntektsfradrag til brudeparet for gaver som gis i forbindelse med en bryllupsfest. Dette er fordi gaven i utgangspunktet ble gitt til brudeparet, og deretter videre til Dina-stiftelsen.

For at brudeparet skal kunne få fradrag er det viktig at den som gir gaven, merker gavene med brudeparets navn.

Brudeparet må også huske å oppgi sine fødselsnummer (11 siffer) for at stiftelsen kan innberette bidraget til Skattemyndighetene.

KONTAKT OSS

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller andre henvendelser som vi kan hjelpe til med.