Project Description

BURSDAGSGAVER

GRATULERER MED DAGEN!

Du kan gi et bidrag til Dina-stiftelsen i forbindelse med en bursdagsfeiring. Et slikt bidrag utgjør en stor forskjell for jentebarna i Den demokratiske republikken Kongo.

Hvis du planlegger en feiring der du ønsker deg gaver til Dina-stiftelsen, er det fint om du tar kontakt med oss slik at vi kan registrere det hos oss. I etterkant av feiringen vil vi sende et takkebrev med totalbeløpet som har kommet inn. Det er derfor viktig at vi har din adresse.

Det er opp til deg hvordan du arrangerer innsamlingen, enten du samler inn under selskapet ditt, eller om du informerer om det allerede i invitasjonen.

Du kan bruke en eller flere av disse måtene til å samle inn gaver.

  • Sett frem en bøsse i selskapet ditt. Overfør beløpet til Dina-stiftelsens konto 3000 37 22615. Gaven må merkes med navnet ditt og hvilken anledning det gjaldt.

  • Venner og familie kan selv overføre en gave til Dina-stiftelsens konto 3000 37 22615. Gaven må merkes med jubilanten og giver(e) av gaven. Det kan være lurt at jubilanten informerer om det allerede i invitasjonen.

  • Venner og familie kan overføre en gave til Dina-stiftelsen med Vipps. Gaven må merkes med jubilanten og giver(e) av gaven.

  • Mange oppretter også innsamlingsaksjoner gjennom Facebook. Dette er en fin måte å nå ut til flere av dine venner. Da kan gavene gis gjennom Facebook, og du kan selv se hvem som har gitt gaver til deg. Finn ut mer om hvordan man oppretter en slik innsamlingsaksjon her.

Det gis inntektsfradrag for bursdagsgaver til jubilanten

Gaver som gis i forbindelse med en bursdag gir inntektsfradrag til jubilanten. Dette er fordi gaven i utgangspunktet ble gitt til jubilanten, og deretter videre til Dina-stiftelsen.

Det vil si at dersom du gir en gave til stiftelsen i forbindelse med en bursdag, er det jubilanten som får fradraget.

For at jubilanten skal kunne få fradrag er det viktig at man merker gavene som gis med jubilantens navn.

Jubilanten må også huske å oppgi sitt fødselsnummer (11 siffer) for at stiftelsen kan innberette bidraget til Skattemyndighetene.

KONTAKT OSS

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller andre henvendelser som vi kan hjelpe til med.